Talviloman ihonhoitorutiini

 *julkaisu sisältää mainoslinkkejä

  Talviloman ihonhoitorutiini

Itse vietän talvilomaviikkoani jo nyt ja monella se on varmasti vielä edessä. Hiihto ja laskettelulomalla kannattaa myös kiinnittää hieman huomiota ihonhoitoon. Monimutkaista me ei siitä reissussa tehdä, mutta tehokasta ja suojaavaa.

talviloma ihonhoitorutiini laskettelu

Pidetään ihonhoito yksinkertaisena perusjutuissa.

Puhdistusaine*, joka toimii aamulla ja illalla sekä puhdistaa kevyen meikin. Paksuhko ja suojaava kasvovoide*, joka sopii pakkaseen. Lisäksi voiteen alle kannattaa ottaa jokin hyvin kosteuttava tehohoito kuten hoitoneste tai seerumi*.

Näillä kolmella tuotteella pärjäsin itsekin reissunpäällä vaikka olenkin tarkka hyvästä ihonhoitorutiinistani.

Mikäli tiedossa lomalla on paljon ulkoilua ja pakkasta. Varsinkin te laskettelijat huom :) Käytä voiteena viimalta suojaavaa voidetta tai jopa öljyä. 

Sekä suojaa iho kevyesti puuterilla. Aurinkoisilla keleillä on erityisen tärkeää suojata iho myös UV-säteilyltä, sillä usko tai älä myöskin Suomen talvessa aurinko voi saada aikaan vahinkoa. Auringonsäteet heijastuvat voimakkaasti lumesta iholle.

Paras ratkaisu itselle ja mahdollisimman vähille purkkimäärille, on puuteri ja UV-suoja samassa. Kevyt sävy, suoja ja suojakerroin samassa kasvoille. Kätevää!


Näitä tuotteita olen itse tykännyt käyttää, joissa samassa kevyt meikkivoide kasvoille ja aurinkosuoja*

Siinäpä se, tehokas ja napakka ihonhoitorutiini lomalle. 

Jos olet jo ehtinyt olla paljon pakkasessa, kannattaa katsoa apua punoittavalle iholle täältä ja kuivan ihon vinkit täältä.

Täysin vapaaehtoinen lisä toilettilaukkuun ovat meikit. Ulkoilulomalle en itse henkilökohtaisesti jaksa kantaa meikkejä mukaan. Ainoat tuotteet joilla pärjään on jo edellä mainittu puuteri tasoittamaan vähän ihoa ja kulmakarvatuotteet, jotta saan ryhtiä kasvoille. Ehkä vielä sävyttävä huulirasva ja valmista tuli.

Mitä sinun reissukassiin kuuluu? Onko se jopa pienempi kuin minun vai paljonkin isompi?

-Anni

Jaa julkaisu myös kaverille :)

   

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Upea joulukranssi kierrätysmateriaaleista DIY

Maailman helpoin ja tyylikkäin diy keittiöön

Blogin uudistus