Loppuneet kosmetiikkatuotteet ja tuotearvostelut

 Alkuvuoden aikana on jonkinverran jo loppunut tuotteita ja tänään tuntui sopivalta jakaa teille ajatukset ja arvioinnit tulenko ostamaan jatkossa, tykkäsinkö ja kannattaako sinun kokeilla näitä tuotteita.

kosmetiikka ihonhoito parhaat

julkaisu sisältää mainoslinkkejä*

Lähdetään liikenteeseen ihonhoidosta. Lancome miel-en-mousseöljymäinen puhdistus. Tämä oli TODELLA riittoisaa ja tuntuu ihanan paksulle iholla. Tuotteen meikinpoistoteho oli ihan hyvä, ei mitään suurta reaktiota saanut aikaan minussa. Ostaisin kyllä uudelleenkin tuoksun ja koostumuksen vuoksi. Arvosana 3/5.

Voiteista loppui Origins yövoide* ja juurikin tämä AHA-happoja sisältävä versio oli todella hyvä. Tuoksu upea! Koostumus ihanan paksu! Täydellinen talvi-iholleni. Lisäksi kevyet AHA-hapot uudistivat ihoa ja se pysyi mukavan tasaisena eikä pieniä näppyjä tullut juurikan kuten ihossani yleensä on. Tämä saa täydet 5/5 ja osta todellakin jatkossa.

Lisäksi ihonhoidossa kokeilin matkakoon Darphin intral seerumia, joka on tarkoitettu rauhoittamaan punoittavaa ja herkkää ihoa. Pienen koonsa vuoksi en pysty arvioimaan kuinka tehokas tuote on punakkuuteen, mutta kosteuttamaan ja koostumukseltaan oli erinomainen. Tuoksusta taas iso plussa! Voisin joskus kokeilla täyden koon. Arvosana 4/5 kokeilun perusteella.

Ainoana meikkituotteena loppui Clarins 4D ripsiväri*, joka on kaikkien aikojen suosikki ripsivärini! Tämä ei muita arvosteluja kaipaa, sillä tämä on varmaan jo neljäs putkiloni. Täydet 6/5!

suosikki kosmetiikkatuotteet loppuneet

Sitten onkin vielä hiustuotteita sekä vartalonhoitoa.

Dermosil vitamin E deo stick, on pitkäaikainen suosikkini alumiinittomista dödöistä. Tämäkin jo vaikka kuinka mones purkki. 5/5

Suihkugeelinä tykkään käyttään vaahtomaisia mousseja, kun haluan hemmottelua. Ne tuntuvat ihanan ylellisiltä iholla ja nyt onkin loppunut kaksi sellaista. Kummassakin koostumus on ihana täyteläinen vaahto ja tuoksu on varmasti se joka näitä erottaa, nyt näissä Biothermin* ja Ritualsin* vaahdoissa oli kummassakin todella ihana tuoksu. Kummatkin 5/5.

Hiustuotteista loppui uusi shampoo kokeilu. Jouluna ostin testiin Natura Siberican oil plex shampoon ja nyt sitä ei näy enää oikein saavan mistään. Se oli kyllä positiivinen yllätys ja edullisuuden takia voisin ostaa uudelleen mikäli siihen joskus vielä törmään. 3,5/5

Nyt jo uudistunut Four Reasons color mist jätettävä hoitosuihke oli ihan ok, mutta ei tehnyt mitään ihmeitä. Selvitti hiukset hyvin. Arvosana 2/5, koska oli vähän niin ja näin.

Löytyikö joukosta sinulle tuttuja tuotteita? Vai aiotko ottaa jotain testiin?

-Anni

Jaa julkaisu myös kaverille :)

   

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Upea joulukranssi kierrätysmateriaaleista DIY

Maailman helpoin ja tyylikkäin diy keittiöön

Blogin uudistus