Helppo kodinsisustus DIY-projekti luomaan tunnelmaa

julkaisu sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä


Ihana syksy! Ihanat DIY-projektit! 

Nyt tuodaan tunnelmaa ja pehmeyttä sisustukseen nahkaisilla elementeillä.

Instagramissa tämä kaapistonvedin diy sai paljon kyselyjä ja ei ole olemassa sen helpompaa tapaa nostaa sisustusta uudelle tasolle.

Itselläni tässä on perinteinen ikean lipasto, josta sai helposti ruuvattua pois entiset vetimet. Yleensä lipastosta riippumatta vetimet ovat poistettavissa.

Löysin kotoani pehmeää nahkaa jätepaloja, niitä voi hyvin kysellä myös kirppareilta. Terävällä mattoveitsellä leikataan sopivat palat (noin 12cm x 2,5cm).

Taitetaan osiot kahtia ja jollakin terävällä, kuten nahkapiikillä varovaisuutta tietysti noudattaen, tehdään päähän reikä läpi kummastakin nahkapalasta, josta ruuvi lopulta menee.

Ja näin ne ovat lähes valmiit! Sitten vain ruuvimeisselin ja kauniin ruuvin kanssa (huom. ruuvejakin löytyy esim. kultaisena tai messinkinä) laitetaan kiinni laatikoston valmiisiin paikkoihin.

Upea persoonallinen lopputulos ja ei mennyt kauan!

Lisäksi inspiroiduin muustakin tyyliin sopivasta ja löysinkin ihania nahkaisia elementtejä täydentämään tyyliä! *Ihania hetkiä sisustamiseen! Laita ihmeessä kuvia omista lopputuloksista tänne tai minulle instagramiin.

Mikäli innostuit DIY-projekteista, löydät toisen helpon ja tyylikkään idean täältä.

Pysy kuulolla, tulossa muitakin ihania ideoita ja organisointi vinkkejä

-AnniKommentit

  1. Tää on kivan näköinen muutos! Mulla joskus oli hemnes sarjan lipasto ja siinä oli ne perus vetimet kyllä tosi tylsät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ikeasta on helppo hakea huonekaluja, mutta niissä on "tylsä, sama look" joka löytyy kaikkien kodista. Pienellä vaivalla siitä voi saada aivan omannäköisen ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman helpoin ja tyylikkäin diy keittiöön

Mitä on bakuchiol?

Mitä on niasiiniamidi?