Mikä avuksi punoittavaan, herkkään ihoon?

 julkaisu sisältää mainoslinkkejä*

Apua, ihoni punoittaa!

Onko ihosi punoittava ja kiristävän kuiva? Pakkasesta kärsinyt? Ärtyneen ja herkistyneen näköinen? Jopa hilseilevä kuiva?

Punoitus voi toki olla osa ihon ominaispiirteitä, osalla pintaverisuonet kulkevat hyvin pinnassa, varsinkin suomalaisilla. Tällöin etenkin poskien alue voi olla punoittava. Seuraavat neuvot auttavat sinuakin, kun vain jaksat sisäistää ne osaksi ihonhoitorutiiniasi.

Oli ihosi väliaikaisesti ärtynyt tai osa sinun ihoasi aina, kaipaa se erityistä huolenpitoa.

Yksi. Hellävaraiset puhdistustuotteet! Kevyet maitomaiset putsarit kuten Cerave Hydrating Cleanser* ja Bybi Milk Meltsekä alkoholiton ja rauhoittava kasvovesi kuten Flow ruusuvesi*. Mikäli ihosi on vain hetkellisesti pakkasesta ärtynyt, hanki silti hellävarainen puhdistus toiseksi vaihtoehdoksi omasi rinnalle.

kuiva punoittava iho, estee lauder ja clinique redness

Seerumi. Voide. Iho öljy. Kosteuttavia ja rauhoittavia. Ihanteellisia herkistyneelle ja ärtyneelle iholle ovat Estee Lauder ANR Repair* tehohoitoseerumi ja Clinique Redness Realifa * voide.

Ja se tärkein. Pahimman punoituksen ja herkistymisen aikaan käytä kasvonaamioita. Laita naamio puhdistetuille kasvoille etenkin saunaan vaikuttamaan, tämä Clarins SOS naamio* toimii saunassa upeasti. Tai illalla koko yöksi jätettävä naamio kuten Huxley Sleep mask*. Anna sen vaikuttaa ilta, pyyhi ylimääräiset pois nukkumaan mennessä mutta jätä se kuitenkin vaikuttamaan koko yön ajaksi. Huxleyn naamio on saanut kiitosta monilta asiakkailtani.

Erityisesti punoittavan ihon ja hilseilevän kuivan ihon kannattaa ottaa kasvoille käyttöön sekä öljypitoiset ja kosteuttavat seerumit kuin myös tehonaamio. Iho tarvitsee tällöin paljon huomiota.

kuivan ihon naamio huxley sleep maks clarins sos mask

Vältä kuorivia aineita, mikäli haluat kuoria kasvoja, kuori ne entsymaattisilla kuorinnoilla. (paras kemiallinen kuorinta tulossa blogiin, pysy kuulolla)

Eli puhdista hellästi, kosteuta tehokkaasti ja käytä paljon rauhoittavia naamioita. Lisävinkkejä kuivalle iholle ja talveen löydät tästä jutusta.

 

Reagoiko sinun iho helposti? Mihin se reagoi? Onko sinulla olemassa jo jokin luottotuote, jaa se ihmeessä kommenttiboksiin?

-Anni

Jaa julkaisu myös kaverille!

   

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Upea joulukranssi kierrätysmateriaaleista DIY

Maailman helpoin ja tyylikkäin diy keittiöön

Blogin uudistus