Mitä on niasiiniamidi?

 julkaisu sisältää mainoslinkkejä*

Mitä on niasiiniamidi? Mitä niasiini on ihonhoidossa?


Kosmetiikan raaka-aine, joka on noussut nyt otsikoihin auttaen maskiakneen (maskne). Niasiiniamidi on siis B3-vitamiinin aktiivinen muoto, joka on kosmetiikassa hyvin siedetty raaka-aine. Niasiiniamidi auttaa laajentuneisiin ihohuokosiin ja ihon epätasaisuuteen, jonka seurauksena se on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Punoittavalla ja herkälle iholle raaka-aine käy myös erinomaisesti rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Niasiiniamidi tukee myös kollageenin muodostumista, joten tästä hyötyvät myös aikuiset. Se toimii ihossa lisäten elastisuutta ja korjaa jo aiheutuneita vaurioita.

Tutustu ehdottomasti niasiini ihonhoitoon mikäli sinulla on:

Sekaiho

Rasvoittuvaiho

Akneiho

Aikuineniho

Rasvoittuva aikuinen iho

Kaikki ihotyypit, jotka hetkellisesti kärsii ihon kiukuttelusta eli epäpuhtauksista tai punoituksesta

Aikuinen akneiho

niasiiniamidi seerumi, tony moly

Löydät raaka-aineen kosmetiikan incistä: niacinamide

Hyödyt: monipuolisuus, rauhoittaa, kirkastaa, kiinteyttää ja hillitsee epäpuhtauksia. Ihanteellinen tasa-painottamaan ihoa maskin alle eli masknen hoitoon! Niasiini ihonhoito auttaa moniin iho ongelmiiin.

 

Käytössä olen huomannut vaikutuksen aika äkkiä. Oma ihoni on etenkin viimeaikoina kiukutellut ja epäpuhtauksia sekä mustapäitä on ilmaantunut enemmän kuin laki sallii. Aikaisemmat keinoni tehokkaammalla puhdistuksella ja kuorinnalla sekä puhdistavilla naamioilla ei ole toiminut. On tuntunut, etteivät ne ole ratkaisu muuten normaalille ja talvella jopa kuivalle iholle. 

Kuivuuden pelastaja on ollut Tony Moly Vital Vita 12 moisture -seerumi*, jossa on ihanteelliset raaka-aineet hyaluronihappo ja niasiiniamidi. Ihoni kaipasi vain kosteutta, luultavasti myös sinä joka kamppailet ailahtelevan ihon kassa kaipaat kosteutusta etkä kovia puhdistuksia. Vaihdoin hellävaraiseen kaksoispuhdistukseen sekä hyvin kosteuttaviin tuotteisiin, jotka osa sisältävät niasiiniamidia ja kappas vain, ihoni on rauhoittunut ja mukavan tasainen.

tony moly seerumi, hyaluronihappo ja niasiiniamidi niacinamide

Puhdistustuotteena muutoinkin hellävarainen Cerave foamingcleanser* sisältää niasiimiaidia ja on ollut omalle iholle todella miellyttävä ilman kiristävää tunnetta. Samoin seerumi on kaikille ihoille ehdoton kosteuttaja, Tony Molyn seerumin lisäksi kannattaa kokeilla The Ordinaryn Niacinamide seerumia*. Mikäli nyt kotoilu aikaan tekee mieli spa-iltaa, kannattaa tutustua tähän Urang kasvonaamioon*.

Myös meikeissä voit käyttää tätä ihme raaka-ainetta, jolloin saat kevyttä hoitoa koko päivän ajan. Make The Make puuteri* ja soft focus primer*lepäävät ihollasi koko päivän, joten hoitavat raaka-aineet ovat vain plussaa.

 

Oletko jo kokeillut niasiiniamidia sisältäviä tuotteita tai haluaisitko kokeilla?

Onko sinulla muita kosmetiikan kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksen? Heitä ihmeessä kysymys alle.

-Anni

Jaa juttu kaverille, hän saattaa ilahtua tästä myös!

   


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maailman helpoin ja tyylikkäin diy keittiöön

Mitä on bakuchiol?